Serc

Werkwijze

Hoe kunt u er zeker van zijn dat een partner een betrouwbare partner is ?

Mooie woorden hoort u genoeg en grafiekjes doen het ook altijd goed in SEO land

De beste manier echter is om eerst te kijken hoe goed de SEO aanbieder het voor elkaar heeft op de eigen website. Meestal lijkt dat helemaal nergens op. En wat mag u in dat geval verwachten voor uw website? Niet veel helaas!

Wij hebben in ieder geval ONZE eigen zaken goed voor elkaar. Dus u mag van ons ook veel verwachten.

Ondanks onze zeer lage tarieven denken we niet dat er een partij op de markt is die u meer kan bieden. Wel zullen ze u meer geld ''vragen'' maar dat is een bekend SEO verhaal waarbij de klant moet betalen voor onduidelijke zaken.

Omdat we duidelijkheid koppelen aan lage prijzen hanteren we een no-nonsense beleid en geven we altijd openheid van zaken zodat u direct kunt zien hoe goed we zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

We beginnen dus met het geven van duidelijkheid en via de onderstaande links helpen we u op weg naar de beste EN de goedkoopste oplossing.

U wilt meer bezoekers, klanten (en dus omzet)? Dan helpen wij u daar graag bij.

Het begint met onze eigen websites! Want hoe kunnen we u garanderen dat u beter gaat ranken als we onze eigen sites niet heel hoog zouden kunnen zetten?

Waarschijnlijk weet u wel wat de Google Pagerank is en dan zult u het ook kunnen waarderen dat onze sites altijd bovengemiddeld ''ranken''.

We geven u even de mogelijkheid om het te testen met de pageranktool en daar mag u AL onze concurrenten met ONS vergelijken. We zijn niet verlegen en we zijn niet bang, want we weten nu al dat we beter scoren dan wie dan ook.

Vergelijk het verschil hier

# Smartphone en Tablet compatible

# Standaard integratie Social Media

# SEO geïntegreerd; Kant & Klaar

Adverteren